Hoe u uw Easyship-account sluit

Het sluiten van uw Easyship-account is een eenvoudig proces dat rechtstreeks vanuit uw dashboard kan worden uitgevoerd.

Account sluiten

1. Ga naar Account > Bedrijf. 

2. Scroll naar de onderkant van de pagina en klik op Account sluiten. 

Untitled design - 2024-12-12T143844.182.png

3. U wordt gevraagd om het sluiten van het account te bevestigen.

Untitled design - 2024-12-12T150939.952.png

4. Geef een reden op voor het sluiten van het account.

Untitled design - 2024-12-12T144705.063.png

5. Na succesvolle sluiting van het account wordt u uitgelogd uit het systeem en doorgestuurd naar de inlogpagina. Het account is dan niet langer toegankelijk en u ontvangt een bevestigingsmail van de accountsluiting. Als u wilt dat al uw accountgegevens worden verwijderd, neem dan contact met ons op via support@easyship.com.

Verzoek in behandeling

Als u een openstaand saldo, lopende aanpassingen of recente transacties heeft, wordt uw sluitingsverzoek beoordeeld door ons team. Tijdens deze periode kunt u nog steeds door de app navigeren, maar kunt u geen labels aanmaken of betalingen doen. Ons team neemt contact met u op om eventuele openstaande zaken af te handelen, en zodra dit is opgelost, ontvangt u een bevestigingsmail over de sluiting van uw account.

Untitled design - 2024-12-12T150707.027.png

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 1 van 9
Populaire onderwerpen